Ju lutemi plotesoni te dhenat e meposhtme

Sherbimet

Sherbim Prive

Sherbim shume i vecante dhe ambjent teper unik

  • Takime
  • Dreka
  • Darka
  • Festa & te tjera

Info Kontakt

Telefon:

+35548845634, +355675852400

Email:

info@gamberogourmet.com

Addresa:

Rr. Eduard Mano, prane kopshtit zoologjik, Tirane