Gambero Gourmet

Mierësevini në Gambero Gurmet

Gambero Gourmet

E Bukura, Eleganca dhe Luksi jane nderthurur mjeshterisht me artin e mrekullueshem te shijes se pazevendesueshme te Restorantit GAMBERO GOURMET.
Rr. Eduard Mano, prane kopshtit zoologjik, Tirane

Our Staff

Shef Krijues

Staf Kuzhine me mbi 12 Persona

Sherbimet

Sherbim Prive

Sherbim shume i vecante dhe ambjent teper unik

  • Takime
  • Dreka
  • Darka
  • Festa & te tjera